Nancy de Vries – Roelands

Mijn naam is Nancy Roelands en ik ben de eigenaar van Solvea. Solvere komt uit het Latijn en betekent OPLOSSEN. En dat is precies wat we gaan doen. Solvea is de praktijk voor kindertherapie en jongerentherapie in regio Breda. Omdat “Over Ons” pagina’s veelal in de derde persoon worden geschreven, heb ik degene die mij het beste kent, mijn maatje en man gevraagd om deze pagina voor mij te schrijven.

“Nancy is een bijzondere vrouw. Wanneer zij de ruimte betreedt zie je een klein vrouwtje binnenkomen maar tegelijk een grote persoonlijkheid die de hele ruimte vult met haar positieve energie.

Ze staat iedere dag vrolijk op en is altijd enthousiast. Ze heeft een enorme veerkracht en kan relativeren als geen ander.

Daarnaast is zij een keiharde werker en student. Ze heeft 5 jaar lang gestudeerd om zover te komen dat ze haar roeping kan leven. Namelijk het helpen van kinderen.

Ze zegt altijd: ‘ Kinderen horen onbezorgd en onbevreesd op te kunnen groeien. Wanneer er dingen zijn gebeurd die dat hebben verstoord ben ik er om ze te helpen weer in hun kracht, en volwaardig in het leven te staan.’

Zoals bijna ieder mens heeft ze zelf ook het nodige voor de kiezen gehad in haar leven. Zonder daar inhoudelijk op in te gaan kan ik je vertellen dat zij dankzij haar karakter en bereidheid tot zelfreflectie en zelfontwikkeling een veel sterker mens is geworden.

We zijn familiemensen. We zijn graag samen met onze 3 jongens en spelen bordspellen. En natuurlijk is er onze Hellinikos Ichnilatis genaamd Kimo.

Nancy is altijd begaan met haar cliënten. Ze heeft een groot hart en is zeer bekwaam. Had ik al gezegd dat ze 5 jaar lang heeft gestudeerd? En dat is dan haar 2e studie. Hiervoor is ze lang werkzaam geweest in het bedrijfsleven als sales manager. Die ervaring en kennis neemt ze natuurlijk ook met zich mee.

Pssst, ik zal je een klein geheimpje vertellen, zeg het tegen niemand, maar Nancy heeft een ernstige verslaving aan lotion! En lippenstift. Probeer een van deze twee van haar af te nemen en je betaalt de gevolgen. Wees je daar dus bewust van 😉

Ik kan nog wel pagina’s volschrijven over Nancy maar dat ga ik niet doen. Het enige dat ik je wil meegeven is dat je als kind, puber of jongvolwassene in goede handen bent bij Nancy. Als je dit leest als ouders dan kan ik alleen maar zeggen: Je wilt toch het beste voor je kind. Nou, ga dan naar Nancy.

Hartelijke groet,
Wietze de Vries”

Contactgegevens

Mevr. Nancy de Vries – Roelands
Paramedisch Therapeut

Groene Hil 15, 4822 RT BREDA
Telefoonnummer: 06-52646072
Emailadres: info@solvea.nl

 

 

Praktijkgegevens

AGB zorgverlenerscode: 90102377
BATC beroepsregistratienummer: 02154
Klacht – en Tuchtrechtnummer: KB 1408.1746

KvK aansluitnummer: 66708648
BTW nummer: 1395052B01
Bankrekening: NL72INGB0007481789

Privacy Policy
Cookie Policy

Beroepsvereniging

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.