Aangesloten bij

Uw kind is in goede handen bij Solvea. We zijn aangesloten bij de beroepsvereniging BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument), Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland en de Stichting Aandacht voor Pesten.

Belangen Associatie Therapeut en Consument

De afkorting BATC staat voor Belangen Associatie Therapeut en Consument. De BATC vertegenwoordigt sinds 1998 de natuurgeneeskundige branche bij de overheid, zorgverzekeraars en therapeuten. Daarnaast is de BATC een belangrijke informatiebron voor consumenten.

De BATC is opgericht met als doel de eenheid te bevorderen en de kwaliteit te verhogen binnen de natuurgeneeskundige branche. Omdat diverse natuurgeneeskundig therapeuten middels BATC hun krachten bundelden, ontwikkelde het orgaan zich tevens tot een sterke belangenorganisatie. Deze vertegenwoordigt zowel de belangen van de natuurgeneeskundig therapeuten als hun cliënten. Voor meer informatie over de belangenorganisatie kunt u terecht op de website van BATC. Voor meer informatie over de werkwijze van bij de BATC aangesloten natuurgeneeskundig therapeuten kijkt u op de pagina werkvormen.

 

Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland

U kunt voor EMDR terecht bij gespecialiseerde EMDR-therapeuten die binnen de complementaire zorgverlening werken. Zij vormen de “Samenwerkende EMDR Therapeuten Nederland” en werken in praktijken verspreid over Nederland en België. De aangesloten therapeuten hebben minimaal een drie- of vierjarige HBO-opleiding gevolgd, met daarnaast een aanvullende EMDR specialisatie en zijn gekwalificeerd als EMDR-practitioner.

De EMDR-therapeuten hebben minimaal 2 jaar praktijkervaring in EMDR behandelingen, volgen jaarlijks verplichte praktijkdagen en staan regelmatig onder supervisie. Alle EMDR-therapeuten zijn lid van een beroepsvereniging die bij- en nascholing voor haar leden verplicht. De aangesloten leden zijn aan klacht- en tuchtrecht onderworpen en werken met een behandelovereenkomst. Voor meer informatie over de belangenorganisatie kunt u terecht op de website van EMDR-Therapeuten. Voor meer informatie over de EMDR behandeling kijkt u op de pagina EMDR.

 

Stichting aandacht voor pesten

 De Stichting Aandacht voor Pesten is een landelijk steunpunt op het gebied van Pesten. Kinderen, jongeren, volwassenen, waaronder ook ouderen, kunnen op deze website terecht voor informatie.

Wij zijn er voor de gepeste, de omstanders en ook voor de pester. Hulp kan worden gezocht bij één van de vele bij de Stichting aangesloten hulpverleners.

Solvea is als hulpverlener aangesloten bij de Stichting Aandacht voor Pesten. Kinderen, jongeren en ouders kunnen bij dit landelijk steunpunt terecht voor informatie. Voor meer informatie over dit steunpunt kunt u terecht op de website van Stichting Aandacht voor Pesten. Voor meer informatie over de enorme impact van pesten gaat u naar de betreffende pagina over pesten.

Overtuigd dat uw kind in goede handen is?

Ja, ik neem contact op
Contactgegevens

Mevr. Nancy de Vries – Roelands
Paramedisch Therapeut

Groene Hil 15, 4822 RT BREDA
Telefoonnummer: 06-52646072
Emailadres: info@solvea.nl

Praktijkgegevens

AGB zorgverlenerscode: 90102377
BATC beroepsregistratienummer: 02154
Klacht – en Tuchtrechtnummer: KB 1408.1746

KvK aansluitnummer: 66708648
BTW nummer: 1395052B01
Bankrekening: NL72INGB0007481789

Beroepsvereniging

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website bieden.